Sponsoring

Omgaan met het sponsoren van kunstvoeding Zorgprofessionals sterven ontmoette aanstaande en jonge Ouders werken, Hebben also te maken ontmoette Producenten van kunstvoeding. Dat roept SOMS vragen op. Wat is wel en Niet toelaatbaar? De Landelijke Borstvoedingsraad (LBR) provides hulp met de folder 'Weegpunten Voor Het Omgaan met sponsoren '. De folder Maakt in Een oogopslag visible wat Toegestaan is - en wat niet.
 
Het Kan vóórkomen DAT zorgprofessionals Samenwerken met de industrie. ZIJ Worden bijvoorbeeld Uitgenodigd OM presentaties te houden op gesponsorde congressen, Organiseren Een Bijscholing sterven ze willen Laten sponsoren en / of ontvangen gratis proefverpakkingen kunstvoeding. Daar waarschuwen Wij Vanuit de LBR for, omdat' Het Vaak Niet is Toegestaan. Het is Belangrijk om te weten wat er aan kunstvoeding te Krijgen is, Maar er is wel Een Verschil Tussen informatieverstrekking en harde marketing.
 
Individuele overweging
De Weegpuntenfolder van de LBR Maakt zorgprofessionals Bewust van de Kaders where ZIJ Rekening mee moeten Houden bij their overweging. De weegpunten Zijn juridisch getoetst en Zijn reacties geven, collega op de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding en de WHO Code . Wat in de wet staat, geldt for van Iedereen en is a minimum Vereiste OM aan te Voldoen. Daarnaast Zijn er eigen morele normen om mee te Nemen in ieders afweging en eventuele gedragscodes van de beroepsvereniging. Ontmoette de Wettelijke Kaders als Vertrekpunt, maken Individuele Zorgverleners aan de kant hiervan uiteindelijk their Eigen Keuze.
 
Weegpuntenfolder bestellen
Het Voedingscentrum participeert in de Landelijke Borstvoedingsraad. De Weegpuntenfolder is via de webshop van Het Voedingscentrum gratis (enkel Tegen verzendkosten) te bestellen. Bestellen Kan ontmoette Een professionals zijn goed per bundel van vijftig mappen. Zorgprofessionals sterven Nog geen account Hebben, Kunnen this aanvragen via de webshop. De Weegpuntenfolder is also als pdf in Te Zien via de webshop, zowel in het Nederlands als Het Engels . Meer achtergrondinformatie bij de weegpunten Voor Het Omgaan met sponsoren Kunt u hier Vinden.

Overtreding van de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding melden
Constateert u Een overtreding van de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding bij Een Activiteit waaraan u Hebt deelgenomen, meld this dan bij de Landelijke Borstvoedingsraad via secretariaat@borstvoedingsraad.nl . De LBR verzamelt de Meldingen OM Het Belang van Handhaving van de Warenwetregeling aan te Geven.