Bestel nu gratis de limited edition bijtring tijdens de Landelijke Borstvoedingweek


In het kader van de Landelijke Borstvoedingsweek heeft het Voedingscentrum een unieke give-away ontwikkeld voor jonge ouders. Deze prachtige bijtring met hydrofiel doek is een perfect cadeau voor de baby’s die je deze week ziet. De bijtring verlicht pijn bij doorkomende tandjes en daarnaast is de hydrofiel doek super zacht en fijn om mee te knuffelen of om mondjes mee af te vegen. Gemaakt van 70% duurzaam bamboe en 30% katoen. De beukenhouten bijtringen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm. Een ideaal cadeau voor baby’s geboren tijdens de Landelijke Borstvoedingsweek. Je kunt de bijtringen nu per maximaal 25 stuks bestellen in de webshop van het Voedingscentrum, om weg te geven in je praktijk tijdens de Landelijke Borstvoedingsweek. 

Daarnaast kun je nu ook de gratis “Gewoon Borstvoeding” posters bestellen in de webshop van het Voedingscentrum. Een prachtige set van twee kleurrijke posters waarmee je laat zien dat borstvoeding geven heel gewoon is! Hang de posters Gewoon borstvoeding op in je wachtkamer of praktijk.

 

Zo bestel je de gratis bijtringen: 

  1. Login op jouw zakelijk account in onze webshop. Heb je nog geen zakelijk account bij ons? Vraag deze dan hier aan.  
  2. Als je ingelogd bent in onze webshop open je deze url:  https://webshop.voedingscentrum.nl/producten/zwanger-en-kind/gadget-gewoon-borstvoeding/  
  3. Plaats het aantal sets dat je wilt ontvangen in jouw winkelmandje.  
  4. Ga naar het winkelmandje.  
  5. Rond de bestelling af zoals aangegeven wordt op je scherm. De besteleenheid is 1 set (5 stuks). Hiervan mag je er maximaal 5 afnemen.